torsdag, november 09, 2006

Portrætter - personligt

I to hektiske uger (uge 44 og 45) har bk-holdet arbejdet med deres eget portræt. Det er der kommet mange forskellige produktioner ud af. Jeg har med tilladelse fra de studerende valgt nogle få af collagerne ud for at vise den bredde, har været i arbejdet.

Nogle har sat fokus på den personlige fortælling, som for eksempel Thomas, der har bygget sin billedcollage op med et feriefoto fra den gamle by i Oslo, et manipuleret billede af sig selv (har I måske nogensinde set Thomas i jakkeset) og sin søn. Thomas har valgt at sætte fokus på fortid og fremtid, både gennem sit billedvalg, men også ved at lade alt andet i billedet fremstå i gamle gulnede toner på nær sønnen, der illustrerer fremtiden.

thomas

Majbritt´s billedcollage er et andet bud på en meget personlig fortælling, alle elementerne i collagen betyder meget for Majbritt. De har deres egen fortælling, som vi fik lov at lytte til, da Majbritt viste sit billedarbejde på holdet.

Majbritt

Hanne´s collage handler om både om drømme / længelser og Paris. Hendes bud på det personlige portræt viser en helt anden måde at bearbejde egne billeder på. Hanne har valgt at scanne en blyantstegning og derefter arbejde videre med farverne i billedbehandlingsporgrammet.

hanne

Iris har som Hanne valgt sin portrættegning som udgangspunkt. Derefter har hun lagt flere forskellige billeder over (dvs. lag på lag af billeder), arbejdet med effekter og gennemsigtlighed mellem de forskellige lag af billeder.

Iris

Ingen kommentarer: