tirsdag, februar 06, 2007

Videoproduktion

Vi har gennem de sidste 3 uger på 2 hold i billedkunst arbejdet med små videoproduktioner. Opgaven har udfra et selvvalgt tema været at:
- udfærdige et storyboard
- fremstille en kort videofilm af min. 2 minutters varighed

Undervejs løb vi i ind mange små og store problemer, men der blev gjort et hav af brugbare erfaringer undervejs. En del af produktionerne er gjort offentlige via opload til YouTube eller Yahoo, hvor de har fået tagget cvu-sonderjylland, cvusonderjylland eller cvu sonderjylland (opfindsomheden har været stor :-))

Produktionerne er vidt forskellige i valg af tema, som et lille udpluk viser:

Karins irriterende myg er oploaded i Yahoo
Karin skriver, at "ideen var at lege med billeder fra Panamakanalen. Vi så et stort insekt, det er ikke en man skal klaske, for den er halvfarlig – da den er giftig. I filmen går den for at være myggen, men det er ikke en myg!!"

Lene har lavet en lille video om havet og skriver om projektet: "Hvor er det vi søger, måske søger vi så meget, at vi slet ikke ser det, der er lige for øjnene af os"....

Maria, Helle og Margit har lagt deres video på YouTube. De er nogle af dem, der også har tegnet et meget udførligt storyboard, som dette lille udsnit viser (klik på storyboardet og se det i stort format):


Storyboardet har de ifølge eget udsagn rettet til mange, mange gange efterhånden som deres arbejde skred fremad.

Charlotte, Sofie og Mette gruppe har også lagt deres video på Yahoo. Deres arbejde skildrer 4 års studier og har titlen Den paradoksale studerende

Gasolin Brothers er den meget sigende titel på en lille fortælling om to hjælpsomme brødre. Videoen er produceret af Mie & Com.
Benny har arbejdet med at lade ting forsvinde, til slut blev det næsten farligt for os andre! Vi er her dog heldigvis stadig :-))

Ingen kommentarer: